Inschrijfformulier

Sponsors

Inschrijven

 

De inschrijving voor de editie van 2018 is GEOPEND. De datum is 8 juni. Lees eerst rechts de voorwaarden en condities goed door.

 

Uw inschrijving is pas definitief indien deze door de organisatie bevestigd is en u het inschrijfgeld heeft voldaan.

 

De organisatie behoudt zich ten alle tijd het recht voor deelnemers te weigeren en/of te verwijderen van de deelnemerslijst.

 

Klik hier voor de huisregels van het Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi en lees deze goed door alvorens de inschrijving definitief te maken.

 

 

 

Fairplay regels

 

Elk team maakt kans op de Fairplay cup. De winnaar wordt gekozen door de scheidsrechters van dienst op basis van de volgende criteria:

 

 1. Speel sportief en om te winnen, maar draag uw eventuele verlies waardig
 2. Volg de regels van het spel en de aanwijzingen van de scheidsrechter
 3. Respecteer de tegenstander, je teamgenoten, de scheidsrechter en het materiaal
 4. Schud na de wedstrijd de hand van de scheidsrechter en die van de tegenstander
 5. Geef de bal terug aan de tegenstander bij een uitgetrapte bal wegens een blessure
 6. Vloek niet, gebruik geen verbaal en/of fysiek geweld

 

Over de uitslag is geen discussie en/of correspondentie mogelijk.

Naam bedrijf

Contactpersoon

KvK nummer

Factuuradres

Postcode

Plaats

Email adres

Geef aan of u in het bezit bent van een eigen tenue

VOORWAARDEN

 

 1. Het Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi staat voor sportiviteit en gezelligheid. Met uw inschrijving verplicht u zich tot het houden aan het huisregelement en aan de Fair Play regels welke op deze site terug te vinden zijn.
 2. Het inschrijfgeld bedraagt € 150,00. Voor dit bedrag verstrekken wij u een factuur. Deze factuur wordt uiterlijk drie weken voor aanvang toernooi verzonden en dient binnen 1 week voldaan te zijn. Contante betaling is niet toegestaan, niet tijdige betaling kan leiden tot uitsluiting.
 3. Inbegrepen in dit bedrag is deelname aan het toernooi, 30 consumptiebonnen en het entertainment. Voor deze bonnen kunnen zowel broodjes als drankjes gekocht worden. De bonnen worden uitgereikt als de teamcaptain zich meldt bij de hostesses.
 4. Bij meer dan 16 inschrijvingen bestaat de mogelijkheid tot loting. Elk bedrijf dat in deze loting afvalt krijgt hier schriftelijk bericht van.
 5. Het Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi is een invitatie toernooi. Elk bedrijf kan inschrijven, echter hebben relaties van de organiserende bedrijven, oud-deelnemers en de titelhouder ten alle tijde voorrang bij plaatsing. Nadat deze inschrijvers een plek in het toernooi toebedeeld hebben gekregen, worden eventuele overige inschrijvers ingeloot.
 6. Elke deelnemer gaat bij inschrijven akkoord met het huisregelement. Dit regelement is hier terug te lezen.

Copyright © All Rights Reserved