Bedankt!

Bedankt!

 

Hartelijk dank voor uw inschrijving. U ontvangt bericht zodra uw inschrijving is goedgekeurd. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat eerdere deelnemers en zakelijke relaties van de hoofdsponsors voorrang hebben bij de toewijzing.

 

Mocht u hebben ingevuld dat u niet in het bezit bent van een eigen tenue, willen wij u graag verwijzen naar onze partner ZaanSportswear.

 

ZaanSportswear is onze partner waar het sportkleding betreft. Een ruime keuze in merken en kleuren, tevens diverse mogelijkheden tot bedrukkingen.

 

Gecombineerd met de speciale prijzen die de organisatie van het Saentoernooi voor u bedongen heeft zorgt dit er voor dat u al kunt scoren voordat het toernooi begonnen is!

 

www.zaansportswear.nl

Sponsors

VOORWAARDEN

 

  1. Het Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi staat voor sportiviteit en gezelligheid. Met uw inschrijving verplicht u zich tot het houden aan het huisregelement en aan de Fair Play regels welke op deze site terug te vinden zijn.
  1. Het inschrijfgeld bedraagt € 100,00 exclusief de verschuldigde 6% BTW. Voor dit bedrag verstrekken wij u een factuur. Deze factuur wordt uiterlijk drie weken voor aanvang toernooi verzonden en dient binnen 1 week voldaan te zijn. Contante betaling is niet toegestaan, niet tijdige betaling kan leiden tot uitsluiting.
  2. Inbegrepen in dit bedrag is deelname aan het toernooi en 30 consumptiebonnen. Voor deze bonnen kunnen zowel broodjes als drankjes gekocht worden. De bonnen worden uitgereikt als de teamcaptain zich meldt bij de hostesses. (zie punt 5)
  3. Bij meer dan 16 inschrijvingen bestaat de mogelijkheid tot loting. Elk bedrijf dat in deze loting afvalt krijgt hier schriftelijk bericht van.
  4. Ieder team dient zich tenminste 45 minuten voor de aftrap van hun eerste wedstrijd gemeld te hebben bij één van de hostesses, duidelijk herkenbaar aan de crew kleding.

Copyright © All Rights Reserved