Nieuws

Hoofdsponsors

12/02/2018

Daar gaan we weer!! Inmiddels is de inschrijving geopend voor het 12e Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi op 8 juni 2018! En wat een feest gaat het weer worden! Maar liefst 16 bedrijven strijden weer om de wisselbokaal die  nu in het bezit is van Succes Volendam. Daarnaast zullen er weer twee topartiesten aanwezig zijn: Wesly Bronkhorst en Tino Martin!


30/05/2017

Naast de vaste sponsoren mogen wij een groot aantal nieuwe sponsors toevoegen aan de pool. Klik hier voor het overzicht!


26/05/2017

De samenstelling van de All-stars krijgt langzaam vorm: Dennis Gentenaar, Luc Nilis, Gillis de Bilde en Wim Kieft zullen in ieder geval present zijn.


23/05/2017

De pouleindeling is bekend! Klik hier voor het wedstrijdschema!


20/04/2017

De eerste deelnemer van het All-star team is bekend: Patrick Pauwe!!!


03/04/2017

De inschrijving voor het 11e Saentoernooi is geopend! Schrijf u snel in voor deze top editie met het sterrenteam en weer een dijk van een artiest! INSCHRIJVING GESLOTEN


13/05/2016

Het is zover: de deelnemers zijn bekend! Op 3 juni zullen de volgende bedrijven gaan strijden om de wisselbokaal: Loders Croklaan, ATN Beveiliging, Keijzer Papier W'veer,  Klaver Giant, Van Benthem en Keulen, Horizon College, Succes Volendam, Randstad Uitzendbureau, Cormet Catering, OGD, FC de Rebellen en de Gemeente Zaanstad. Uiteraard zullen de hoofdsponsors Regio College, ZITO|TEER en Samlex samen met mediapartner Rodi Media het veld compleet maken. Allemaal heel veel succes en tot 3 juni!!


10/05/2016

Binnenkort maken we het deelnemersveld bekend! Onze gastenlijst is wel al bekend en mag prominent genoemd worden. Naast John de Wolf, Glenn Helder, Marcel Meeuwis, Romano Denneboom, Sjaak Polak, Ricky v/d Bergh en Roelof Luinge, zal niemand minder dan Dries Roelvink de avond feestelijk afsluiten. Tevens zal de wethouder Sportzaken van de Gemeente Wormerland de finale presenteren en zal Benjamin van de Logt naast zijn zangkwaliteiten ook zijn presentatiekunde etaleren, want hij praat de hele

avond aan elkaar.


07/04/2016

De inschrijving is gesloten en de voorbereidingen nemen koortsachtige vormen aan. Er is inmiddels al veel bekend. Zo nemen de ex-profs van FC de Rebellen deel aan het toernooi en zal Dries Roelvink de avond afsluiten met een spetterend optreden! We kunnen nu ook bekend maken dat onze huiszanger en vriend van het toernooi Benjaminde hele avond onze Master of Ceremonies zal zijn. Uiteraard zal Benjamin ook vele nummers zingen.


23/01/2016

Het tiende Saentoernooi komt er aan! Op 3 juni aanstaande zal de jubileum editie groots gevierd gaan worden. Meedoen? Binnenkort opent de inschrijving!


21/04/2015

Het 9e Saentoernooi zit er op! Samlex Europe wist de titel te prolongeren. We kijken uit naar 2016 waarin we de 10e jubileum editie groots gaan vieren!


20/03/2015

Steeds meer bedrijven en instellingen sluiten zich als sponsor aan bij het Saentoernooi. Onder deze nieuwe partners bevind zich Deleukstetaartenshop.nl Bakken en decoreren begint bij Deleukstetaartenshop! Hier vind je alles om zelf de heerlijkste taarten, cupcakes, koekjes en meer te maken en te decoreren. Kom langs in één van de elf winkels en laat je adviseren door het ervaren personeel of bestel direct online en laat

je bestelling thuis afleveren.


15/01/2015

Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt een absolute topper aan te trekken: Dick Jol fluit de

finale en zal de prijsuitreiking voor zijn rekening nemen. Dick heeft een indrukwekkende staat

van dienst, met de finale van het wereldkampioenschap voor clubteams en de Champions

League finale als hoogtepunten. Dick, tot 17 april 2015!


14/01/2015

De datum voor het negende Saentoernooi is bekend: 17 april 2015!


07/04/2014

Na wederom een zeer succesvol, sportief en gezellig Saentoernooi is de organisatie weer trots op het verloop! Na spannende poulewedstrijden, zo mogelijk nog spannender kwart- en halve finales stond Mario van der Ende klaar om de finale te fluiten: GZ OfficeXperience tegen debutant Samlex Europe. Uiteindelijk met terechte winnaar Samlex die hoogstaand voetbal combineerden met een boomlange penaltykiller in de goal. Samlex gefeliciteerd!!!


01/04/2014

Commercieel manager Dhr. B. Muntjewerf als vertegenwoordiger van de bedrijven Atir en HTC Advies gevestigd te  Almere overhandigt R. van Garderen (Regio College) symbolisch één van de 3 professionele

wedstrijdballen voor het Saentoernooi 2014. De organisatie is zeer verheugd dat beide bedrijven hun blijk van waardering uiten en medewerking verlenen door middel van dit unieke sponsorgebaar.


21/03/2014

Daar is ie dan! De definitieve pouleindeling zoals gister al bekend gemaakt op onze Facebook pagina. In Sportcentrum Trias is gisteravond de loting verricht door Jeroen Olthof:

Poule A:

Rodi Media/GZ OfficeXperience/Securitas/OGD

Poule B:

ZITO|TEER/ZaanSportswear/Samlex Europe/A. de Keizer Marine Engineering

Poule C:

Hornbach Zaandam/Ahold/oud FC Volendam/Keyzer Papier

Poule D:

Regio College/Cormet Catering/Succes Schoonmaak/Klaver Giant


20/03/2014

Vanavond is het zover: de loting van het Saentoernooi zal plaatsvinden. Geplaatste poulehoofden zijn de organisatie ZITO|TEER, Regio College en Rodi Media aangevuld met de winnaar van 2013: Hornbach Zaandam.


Houdt deze site en onze Facebookpagina in de gaten voor de updates!

De loting wordt verricht door niemand anders dan de Zaanse wethouder van sport: Jeroen Olthof!


10/02/2014

Opnieuw is een topper uit de voetbalwereld gestrikt door de organisatie. Nadat de laatste twee edities Roelof Luinge de finale leidde, is dit jaar oud-international Mario van der Ende aanwezig om de finale in goede banen te leiden!


De prof-carriére van Mario beslaat bijna twee decennia, meer dan 600 wedstrijden in het betaald voetbal en 135 internationale duels. En daar mag hij dus binnenkort de finale van het achtste Saentoernooi aan toevoegen!


27/01/2014

De scheidsrechters zijn bekend, Ronald van Hoogenvest, Pascal Derksen, Ingmar van Galen en Eric Wieringa worden toch inmiddels ook wel tot de vrienden van het toernooi gerekend en zullen ook tijdens het 8e Saentoernooi leiding geven aan de wedstrijden!


24/01/2014

Met trots maakt de organisatie bekend dat oud-Volendam gestrikt is als deelnemer aan het Saentoernooi, editie 2014! Waar in de editie van 2013 oud-AZ (Goud van de Hout) verdienstelijk deelnemer was met bekende spelers als bijvoorbeeld Carlos Hasselbaink en Sylvian Inia, gaan dit jaar de oud-profs van FC Volendam de strijd aan. Binnenkort hopen we namen bekend te maken, zorg dat je ons "nieuws" regelmatig leest!


23/01/2014

Zoals bekend zijn er in de jaarlijkse loterij prachtige prijzen te winnen.

Zo was Vincent Brussel tijdens het Saentoernooi van 2013 één van de gelukkige winnaars van een VIP Arrangement bij AZ. Op de foto overhandigd Fred Henneke van het Saentoernooi de prijs aan Vincent (links).


06/12/2013

De datum van het 8e Saentoernooi is bekend! Op vrijdag 4 april 2014 zullen opnieuw 16 bedrijven elkaar sportief uitdagen om de felbegeerde Saentoernooi wisselbokaal en een plekje in onze eregalerij! De inschrijving is geopend! Klik hier en lees de voorwaarden goed door!

Sponsor worden?

Uw naam verbinden aan het Nieuwsblad de Zaankanter Saentoernooi? Neem contact met ons op via info@saentoernooi.nl of bel met:


Marcel van Veen: 06-516 18 346


Profiteer van de vele voordelen van sponsoring van dit snel groeiende bedrijventoernooi. Wat bieden wij u?


  • naamsvermelding op al onze uitingen
  • een banner op de website
  • diamond sponsors krijgen een advertorial op onze website
  • vermelding in onze huis-aan-huis Saentoernooi krant met een oplage van +77.000 stuks!
  • naamsvermelding in de zaal op bijvoorbeeld posters, kleedkamers of op onze loterij aankondigingen

Copyright © All Rights Reserved