Regiocollege

LAATSTE NIEUWS: SPECTACULAIR TOERNOOI GEWONNEN DOOR SUCCES! AVOND ZEER GESLAAGD! OPTREDEN DJANGO WAGNER EN BENJAMIN TOT IN LATE UURTJES!

Hoofdsponsors

Sponsors

Naast de in 2014 gerealiseerde en indrukwekkende sportzaal zal het Regio College ook participeren in de nieuw te realiseren Topsporthal, topsportcentrum de Koog. De opleiding sport en bewegen van het Regio College zal er drie leslokalen in gebruik gaan nemen alsmede het gebruik van de sportvoorzieningen voor de deelnemers. Oplevering van het topsportcentrum staat gepland op medio juli 2016 en zal circa 6000m2 in omvang worden.

 

Het Regio College is het ROC voor Noordholland. Met een breed aanbod voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de Regio Zaanstreek-Waterland en een kwalitatief hoogwaardig aanbod in beroepsopleidingen, cursussen en trainingen biedt het Regio College de optimale ingang tot de arbeidsmarkt.

 

Met ca. 6.000 deelnemers en 550 medewerkers verdeeld over vestigingen in Zaandam, Purmerend , Heerhugowaard en Edam is het Regio College toegankelijk en overal te vinden

Sponsor worden?

Uw naam verbinden aan het Saentoernooi? Neem contact met ons op via info@saentoernooi.nl of of bel met:

 

Marcel van Veen: 06-516 18 346

 

Profiteer van de vele voordelen van sponsoring van dit snel groeiende bedrijventoernooi. Wat bieden wij u?

 

  • naamsvermelding op al onze uitingen
  • een banner op de website
  • diamond sponsors krijgen een advertorial op onze website
  • vermelding in onze huis-aan-huis Saentoernooi krant met een oplage van +77.000 stuks!
  • naamsvermelding in de zaal op bijvoorbeeld posters, kleedkamers of op onze loterij aankondigingen

Regio College volgen?

Installeer de Regio College app te vinden in de Play Store of de Apple Store, kijk of Facebook, Twitter, YouTube of www.regiocollege.nl

Copyright © All Rights Reserved