Bedankt!

Bedankt!


Hartelijk dank voor uw inschrijving. U ontvangt bericht zodra uw inschrijving is goedgekeurd. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat eerdere deelnemers en zakelijke relaties van de hoofdsponsors voorrang hebben bij de toewijzing.


Mocht u hebben ingevuld dat u niet in het bezit bent van een eigen tenue, willen wij u graag verwijzen naar onze partner 100% Voetbal te Zaandam. 100% Voetbal is onze partner waar het sportkleding betreft. Een ruime keuze in merken en kleuren, tevens diverse mogelijkheden tot bedrukkingen.


Gecombineerd met de speciale prijzen die de organisatie van het Saentoernooi voor u bedongen heeft zorgt dit er voor dat u al kunt scoren voordat het toernooi begonnen is!


https://www.100.football/

Logo ZITOTEER (2)
Regio College logo breed
Samlex logo

VOORWAARDEN


  1. Het Saentoernooi staat voor sportiviteit en gezelligheid. Met uw inschrijving verplicht u zich tot het houden aan het huisregelement en aan de Fair Play regels welke op deze site terug te vinden zijn.
  2. Het inschrijfgeld bedraagt € 150,00. Voor dit bedrag verstrekken wij u een factuur. Deze factuur wordt uiterlijk drie weken voor aanvang toernooi verzonden en dient binnen 1 week voldaan te zijn. Contante betaling is niet toegestaan, niet tijdige betaling kan leiden tot uitsluiting.
  3. Inbegrepen in dit bedrag is deelname aan het toernooi, 30 consumptiebonnen en het entertainment. De bonnen worden uitgereikt als de teamcaptain zich meldt bij de hostesses.
  4. Bij meer dan 16 inschrijvingen bestaat de mogelijkheid tot loting. Elk bedrijf dat in deze loting afvalt krijgt hier schriftelijk bericht van.
  5. Het Saentoernooi is een invitatie toernooi. Elk bedrijf kan inschrijven, echter hebben relaties van de organiserende bedrijven, oud-deelnemers en de titelhouder ten alle tijde voorrang bij plaatsing. Nadat deze inschrijvers een plek in het toernooi toebedeeld hebben gekregen, worden eventuele overige inschrijvers ingeloot.
  6. Elke deelnemer gaat bij inschrijven akkoord met het huisregelement. Dit regelement is hier terug te lezen.

Copyright © All Rights Reserved